Ingrediënten

(voor 40 stuks)

1 zak kant en klare poffertjes

1 verpakking zachte smeerbare geitenkaas

honing

20 aardbeien

gemalen peper, grove korrel

Benodigdheden

mes

cocktailprikkertjes

oven of magnetron

groot bord of schaal om te serveren

bakplaat met bakpapier (voor bereiding in de oven)

Aardbeienhapje met geitenkaas

  1. Verwarm de oven voor op 100°C (bereid je het in de magnetron, dan hoeft  dit niet)
  2. Leg de poffertjes op het bakpapier op de bakplaat, of op een magnetronbestendige schaal
  3. Besmeer deze ruim met geitenkaas
  4. Doe een druppeltje honing op de geitenkaas
  5. Leg hierop een halve aardbei, met de gesneden kant naar beneden
  6. Prik de cocktailprikker er doorheen
  7. Zet de bakplaat in de oven gedurende 10-15 minuten(of 1 minuut op 700/800 Watt in de magnetron)
  8. Haal de hapjes uit de oven of magnetron en draai er met de pepermolen boven zodat alle hapjes een klein beetje peper hebben

 

Bon appetit!

 

Nog meer leuke hapjes maken met aardbeien? Kijk dan behalve op deze website ook eens op onze Pinterest borden.