Wie staat er achter Berries@Home®?

Berries@Home® is een geregistreerd merk dat wordt beleverd door de telers van Beekers Berries. Beekers Berries is een toonaangevend merk voor het hogere segment kwaliteits-zachtfruit. Veel specialisten en topkoks in binnen- en buitenland zijn bekend met de zachtfruitproducten van Beekers Berries. Met de introductie van het Berries@Home®-assortiment biedt Beekers Berries iedereen de mogelijkheid om deze kwaliteitsproducten zelf te kweken.

 

Gegarandeerd de beste aardbei

Voor Beekers Berries is een aardbeienplant alleen een goede aardbeienplant als het een gezonde plant is, die de juiste smaak en hoeveelheid aardbeien produceert. Niet kwantiteit maar kwaliteit is het allerbelangrijkste. En het zijn deze zelfde aardbeienplanten die onder het merk Berries@Home® verkocht worden aan de consument. De echte topkwaliteit aardbeienplanten zijn er vanaf nu dus ook voor jou!

Bij de juiste verzorging kan je ervan uitgaan dat de aardbeienplanten de beste opbrengst geven die mogelijk is voor het ras. Let wel op dat sommige rassen van nature meer produceren dan andere. Meer informatie over de verschillende aardbeienrassen kan je vinden onder het kopje producten en verzorging.

 

Aardbeienrassen van de toekomst

Beekers Berries heeft een eigen veredelingsprogramma. Hiermee wordt door middel van natuurlijke en traditionele kruisingsmethoden steeds geprobeerd om nieuwe, bijzondere en betere rassen aardbeien te telen. Tevens is er een nauwe samenwerking met andere buitenlandse veredelingsprogramma’s waarbij de telers altijd op zoek zijn naar iets beters.

Voor alle veredelingsprogramma’s geldt dat de mensen die hier aan werken, telers pur-sang zijn. Er wordt dus géén gebruik gemaakt van genetisch gemanipuleerde technieken. De natuur moet zijn eigen gang kunnen gaan. En omdat we de natuur niet kunnen en willen inhalen, duurt het een aantal jaren voordat een nieuw ras daadwerkelijk naar de markt gebracht wordt. Op dit moment zijn er verschillende potentiële kandidaten voor een nieuw aardbeienras.