Eve's Delight aardbeienplant
Aardbei Eve's Delight

Eve’s Delight aardbeienplant

De naam van deze aardbei spreekt eigenlijk voor zich; Eve’s Delight oftewel Eve’s genot, is een erg lekkere aardbei. En behalve smakelijke aardbeien geeft deze aardbeienplant ook nog eens mooie grote vruchten. Een genot om in je tuin te hebben.

 

Een zomer lang aardbeien

Berries@Home® wil iedereen graag het hele Nederlandse seizoen van eigen aardbeien laten genieten. De Eve’s Delight is een goede aanvulling op de junidragers zoals de Elsanta, Lambada, ananas-aardbei en framboos-aardbei. De Eve’s Delight is namelijk een late doordrager. Deze aardbeienplant begint na de junidragers en de gewone doordrager met het produceren van aardbeien. De Eve’s Delight aardbeienplant kan verschillende oogsten per jaar geven. De eerste aardbeien pluk je rond juli en de plant blijft aardbeien geven tot medio september.

Voor variatie in je moestuin en de mogelijkheid het hele zomerseizoen aardbeien te plukken kan je naast de Eve’s Delight de bovengenoemde junidragers planten. Hou je meer van doordragers en wil je toch variatie in je tuin, poot dan ook eens een Sweet Eve aardbeienplant.

Voor meer informatie over de genoemde rassen, klik op bovenstaande rasnamen.

 

Opbrengst Eve’s Delight aardbeien per seizoen

Hoeveel aardbeien pluk je eigenlijk van een Eve’s Delight aardbeienplant? Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste verzorging in acht neemt. En bovendien speelt de natuur ook een belangrijke rol met zonneschijn en regen. Onder goede omstandigheden kan een Eve’s Delight aardbeienplant zo’n 700 gram aardbeien per seizoen produceren.

Als je de aardbeienplant goed verzorgt, dan is het natuurlijk mogelijk om meerdere jaren aardbeien van deze plant te plukken. Meer tips over verzorging? Klik hier!

 

Recepten met Eve’s Delight aardbeien

Met 700 gram oogst per plantje kan je heel veel beschuitjes met aardbeien beleggen. Maar je kunt ook verschillende recepten met aardbeien uitproberen. Natuurlijk kan je het internet afspeuren, maar wij hebben speciaal voor jou een aantal recepten waarin aardbeien centraal staan verzameld. En zelf eerst uitgeprobeerd! Klik hier en ga direct naar de recepten toe en zet eens een rood-wit-blauwe aardbei op tafel of een superlekkere tulbandcake gevuld met aardbeien. Eet smakelijk alvast.